Uddannelseinstitutioner & Studerende

  • Vil du være med til at gøre en forskel?
  • Er du kandidat studerende?
  • Er du ambitiøs?
  • Har du et studierelateret projekt du vil tilbyde DLF?
Studerende

Praktik og specialeforløb

Er du kandidatstuderende og interesseret i at komme i praktik hos Det Lærende Fængsel er du velkommen til at kontakte os på mail:

info@detlaerendefaengsel.org

Startup

Det Lærende Fængsel vil gerne give begrebet Startup en ny dimension.

Startup bliver ofte associeret til teknologiorienterede virksomheder, men vi arbejder på at koble Startup sammen med social entrepreneurship og iværksætteri.

Startup kan være en virksomhed, et partnerskab eller en midlertidig arbejdsgruppe, der er designet til at udearbejde en konkret forretningsmodel. Generelt er der tale om at udvikle et helt nyt forretningskoncept og finde et marked for det.

Vil du være med til det?

Kontakt os for mere information: info@detlaerendefaengsel.org

Spin-off

Spin-off begrebet bruges ofte i film- og videobranchen. Det kan eksempelvis være en ny film eller et andet produkt der opstår ud fra en bifigur i filmen. Spin-off produktet handler om at udvikle et nyt produkt fra et allerede etableret brand.

Det Lærende Fængsel arbejder med spin-off processer frem for de arbejdsprocesser, der mere traditionelt bliver brugt på NGO-området. Det Lærende Fængsel finder spin-off processerne mere interessant, mere innovativt og mere sjovt at arbejde med. Vi bruger spin-off, når vi anvender en proces, som vi ved virker, i en anden konstellation.

Vil du være med til det?

Kontakt os for mere information: info@detlaerendefaengsel.org