Accelerer sociale økonomi. Hvordan gør vi det i Danmark?

Af Kate Maria Vinther, Founder & CEO

DLF inviterer dig til et webinar hvor fokus er på forståelsen for hvor stor indvirkning og værdi social økonomi kan have i Danmark og skiftet til et højere gear for udviklingen af denne innovative proces.

På vores webinar vil du blive præsenteret for 4 nøgleområder der er vigtige og nødvendige for at fremme udviklingen af social økonomi.

se hvordan vi arbejder med social business

* Forbedring af de rammer der hæmmer socialøkonomiens fremdrift      

* Nye forretningsmodeller og samarbejde

* Adgang til marked

* Adgang til funding og finansiering

Formålet med Webinar er at indsamle viden til:

·       Et performance-værktøj, der kan identificere SEO´s leder og HR-ressourceydelser i forhold til meningsfuld ledelse. (SEO´s fra Ngo`s og socialøkonomiske virksomheder).

·       Et læringsprogram der skal demonstrerer effektive lærings stier, for at opgradere SEO´s i mangfoldighedsledelse og rekruttering.

·       En læringsnetværk model. Guide til at implementerer diversitet og performance management.

Vi håber du vil deltage med din værdifulde viden til dette felt. Efter din tilmelding, som du kan gøre her direkte via min Linkedin Profil eller på info@detlaerendefaengsel.org vil du modtage et link der giver dig adgang til Webinaret. Vi skal dog være minimum 10 deltagere og du skal bekræfte senest d. 9. november.

Vi glæder os til din deltagelse.

__________________________

Det Lærende Fængsel er et samarbejdende konsortium bestående af 7 europæiske Ngo´s fra forskellige EU-lande. Projektets titel er Sensenet og er finansieret af Erasmus + program of the European Union. 

Sensenet projektet bliver udviklet og designet med det formål, at styrke Socialøkonomien i Europa.

Du kan finde mere information på efterfølgende link: 

http://www.sensenet-project.org

Skriv et svar